Νεα

 

 

Η 12η Μαΐου 2019 έχει καθοριστεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Περιοδοντολογίας ως η ημέρα της υγείας των ούλων. Γι’ αυτό το λόγο, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Περιοδοντολογίας έχει οργανώσει ενέργειες σε 45 κράτη σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, θα υπάρξουν τα «Πέριο-περίπτερα» στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, διαφημίσεις στις εφημερίδες, εικόνες και videos στα κοινωνικά δίκτυα και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας.

Ευχαριστούμε το Dr Salah Huwais για την εκπληκτική παρουσίαση και την εισαγωγή στον κόσμο της οστεοσυμπύκνωσης που ανοίγει νέους ορίζοντες στην εμφυτευματολογία. Πραγματικά, μια τεχνική που αφενός θα μας επιτρέψει να διατηρήσουμε το οστό και αφ'ετερου να τοποθετήσουμε εμφυτεύματα σε περιοχές που πριν ήταν δύσκολο.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8th Open Study Club με θέμα την Ψηφιακή Οδοντιατρική

Ζυρίχη 19-21 Απριλίου 2018 - Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Μικροχειρουργική των Μαλακών Ιστών με τη χρήση Ηλεκτρονικών Μικροσκοπίων

Με τον Dr Rino Burkhardt

Μείωση ρεκόρ των καπνιστών τα τελευταία πέντε χρόνια καταγράφει πανελλαδική έρευνα που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2017 από την εταιρεία ΚΑΠΑ Research για λογαριασμό του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 18:48

Ευρωπαϊκή Ημέρα Περιοδοντολογίας

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Περιοδοντολογίας (ΕFP) ζητά μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση για την υγεία των ούλων και αυξημένη δράση για την αντιμετώπιση της περιοδοντικής νόσου, τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 18:44

Παγκόσμια ημέρα στοματικής υγείας

Η Παγκόσμια Οδοντιατρική Ομοσπονδία (FDI) έχει ορίσει την 20η Μαρτίου ως ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας (World Oral Health Day).

Ήταν ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψη και οι ομιλίες του Dr. Terrence J. Grifiin στο διήμερο συνέδριο Περιοδοντολογίας, αφού ο Dr. Grifiin είναι πρόεδρος της American Academy of Periodontology (Α.Α.Ρ. ) και είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία πρόεδρος της Α.Α.Ρ. επισκέπτεται τη χώρα μας για να συμμετάσχει σε συνέδριο μας.

Θα μας βρείτε

 Βασ. Σοφίας 100

  Αθήνα Τ.Κ. 11528

 Efthymios.Skaribas@alumni.tufts.edu

 +30 210 7718884

©2019 skaribas.com. All Rights Reserved. Powered by GlobalTech